Meer resultaten voor kantoorartikelen delft

 
kantoorartikelen delft
 
Kantoorvakhandel A.J. Prins Ajprins Stream.
Wij verkopen aan particulieren en bedrijven een zeer uitgebreid assortiment bureau kantoorartikelen, cartridges, papierwaren schrijf tekenmaterialen en kantoormachines. Quantore verzorgt als groothandel voor ons de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden. Bijna 450 zelfstandige kantoorspecialisten, gericht op de particuliere en de business-to-business markt, zijn bij Quantore aangesloten. Wij zoeken een enthousiaste verkoopmedewerker voor in onze winkel! Ben je geïnteresseerd? Download het sollicitatieformulier hieronder. Tweets van @AJPrinsDelft. Like on Facebook. A.J.Prins Kantoorvakhandel Choorstraat 4 2611 JG Delft Tel: 015 2.123.123 Fax: 015 2.125.937 informatie@ajprins.nl Kamer van Koophandel: 27200323 BTW nummer: NL 8159.23.417 B01.
kantoor bureau
Geldwisselkantoor Delft 48 valuta GWK Travelex.
U kunt een bezoek aan onze vestiging ook combineren met een uitstapje naar de historische stad Delft. Op loopafstand van het station bevindt zich het oude centrum van de stad, met het stadhuis en de Oude Kerk als belangrijkste bezienswaardigheden.
SEO Page Optimizer Vlaanderen
Voormalig stadskantoor in Delft verkocht. logo. redirect. pin. user. minus. plus. fax. mobile-phone. office-phone. data. envelope. globe. outlook. retail. close. line-arrow-down. solid-triangle-down.
Voormalig stadskantoor in Delft verkocht. Het college van Delft heeft het voormalige stadskantoor aan de Phoenixstraat 16 in Delft verkocht aan de Belgische vastgoedspeler Xior Student Housing N.V. De koper is gespecialiseerd in studentenhuisvesting in België en Nederland en zal het gebouw transformeren naar circa 100 zelfstandige units voor internationale studenten.
SEO Page Optimizer Germany
Kantoorvakhandel A J Prins Openingstijden Kantoorvakhandel A J Prins Choorstraat.
Choorstraat 4, 2611JG, Delft 015-2123123 Website. Openingstijden 17 dec 23 dec. Deze week Volgende week. Openingstijden 24 dec 30 dec. Deze week Volgende week. Geen koopavonden bekend. Open op zondag. Geen koopzondagen bekend. Prins beschikt over een uitgebreid assortiment aan bureau en kantoorartikelen, cartridges, papierwaren, schrijf en tekenmaterialen en kantoormachines.
keuring hijswerktuigen
Kantoorruimte huren Olof Palmestraat 12-26 Flexas.
Welke aansluit op de A4 en de A20. Voor de deur van het kantoor zijn diverse bushaltes te vinden. Kantoorruimte in de buurt van Olof Palmestraat 12-26. kantoorruimte in Delft Poortweg 2-4. kantoorruimte in Delft Oude Delft 207. kantoorruimte in Delft Kleveringweg 13-39.
kantoor bureau
t Postkantoor.
In onze aparte ruimte, de Postkamer, kunt u terecht voor vergaderingen, privé etentjes, borrels, verjaardagen en andere zakelijke of feestelijke gelegenheden. Een fijne lichte ruimte geheel ingericht in de stijl van het café-restaurant. U kunt bij ons gratis gebruik maken van WiFi. We zien u graag bij cafe-restaurant t Postkantoor in Delft.
Notaris Delft Notariskantoor Boelens Delft.
Mijn digitaal dossier. Notariskantoor Boelens Delft. Welkom op de website van notariskantoor Boelens! Benieuwd naar de gevolgen van het nieuwe huwelijksvermogensrecht? Graag nodigen wij u uit op onze speciale Open Avond op donderdag 9 november 2017 in het Vermeer Centrum Delft, Voldersgracht 21, Delft.
Kantoorruimte Delft huren Launchdesk.
De Markt, het Stadhuis, Iepenhof, de Oude Kerk, Arboretum Heempark, mooie musea en theaters en de Technische Universiteit; Delft is een perfecte stad om in te ondernemen. Er zijn diverse grote bedrijven die zich hebben gevestigd in Delft en daarnaast zijn er ook veel startende ondernemingen te vinden.

Contacteer ons